От близо година Никол Шерцингер и Том Евънс са една от най-коментираните светски двойки, като и сами често ни дават повод за това. След като, на пръв поглед, безкрайното им лято всe пак стигна до своя логичен завършек, влюбените се замислиха за близкото си бъдеще. А и явно им е дошло време да преминат на следващ етап на връзката си.

В края на миналата седмица Никол и Том бяха забелязани да оглеждат имоти в Лос Анджелис. Не е ясно къде точно са свили любовното си гнездо сега, но най-вероятно е в луксозния дом на Шерцингер.

Въпреки че има къде дa се ширят и да се радват на разточителен лукс, двамата очевидно искат да имат свое ново местенце, където да започнат да градят семеен живот

Прави впечатление, че двамата с Том проявяват интерес към имоти, които все още са във фаза на строеж. Това, от една страна, значи, че не им е толкова спешно да се пренесат, а от друга - че вероятно искат да вземат активно участие в строежа на новия си дом, предава Daily Mail.

Никол Шерцингер, Том Евънс и намери ли певицата истинското щастие

Никол и Том - родени един за друг

Защо си пасват толкова добре

Освен да имат свой дом, Никол и Том силно мечтаят и за друго - да станат родители. Според приближени на двойката, двамата усилено работят по въпроса и нищо чудно скоро да ни изненадат с щастлива новина.