От няколко месеца Никол Шерцингер ни изглежда по-щастлива от всякога, а причината е ясна за всички - връзката й с Том Евънс. Двамата скоро ще празнуват своята първа годишнина като двойка, а като ги гледаме на снимките имаме чувството, че просто са се намерили и любовта им ще продължи вечно.

Никол Шерцингер, Том Евънс и поредната им секси тренировка

Никол и Том са секси и докато тренират

Да се поизпотиш в приятна компания

Певицата имаше две дълги връзки с известни спортисти, преди да попадне в обятията на Евънс. След няколкогодишния си романс с Люис Хамилтън, Шерцингер преживя и бурна авантюра с Григор Димитров, която обаче не продължи толкова дълго, колкото се надявахме.

Разбира се, не можем да даваме категорични прогнози за любовното бъдеще на Никол и Том, но има няколко основни разлики между тази нейна връзка и предишните. И те са сигурна причина за това Шерцингер буквално да сияе.

С Хамилтън и Димитров основната трудност бе в напасването на натоварените графици. В резултат на него певицата не успяваше да прекарва достатъчно време с любимите си мъже, често бяха на двата края на света и това в крайна сметка стана причина за края на връзките й.

35-годишният Евънс обаче е готов да я последва навсякъде. Така за последните месеци двамата доста попътуваха, въпреки неблагоприятната ситуация в световен мащаб, и прекараха безброй лежерни дни на плажа, само двамата. Нещо, което на Никол със сигурност и е липсвало при предишните връзки и със сигурност ги е сближили значително.

Няма как да пропуснем и факта, че покрай Том Никол започна да тренира усилено и сега е в по-добра форма от всякога. А любимият мъж й вдъхва необходимата увереност, за да демонстрира тя резултатите от усилената работа в залата, предава The Sun.

Оказва се, че между влюбените има и една много важна обща черта, която също прави връзката им истински силна. И двамата притежават страхотно чувство за хумор и не могат да бъдат сериозни за дълго време.

Така в компанията на Том Никол може да покаже истинското си Аз и да се забавлява от сърце. Значителна е промяната и в съдържанието, което певицата публикува в социалните мрежи. Сега то е много по-непринудено от преди, когато перфекционистката в нея не й позволяваше да качва снимки, освен ако не изглежда наистина безупречно на тях. А днес показва истинската си същност.

Никол Шерцингер, Том Евънс и пасващите им плажни тоалети

Когато Никол и Том са в пълен синхрон

Все по-любими ни стават

И Евънс, и Шерцингер държат много на семействата си и обичат да прекарват време с тях. Не на последно място е и фактът, че и двамата много обичат да танцуват и го правят навсякъде и по всякога време, забавлявайки се истински.