Когато ни налегне скуката, правим какви ли не неща. Когато се разлигавим пък, всякакви граници могат да бъдат преминати.

Нещо такова се случва напоследък и с Никол Шерцингер и половинката ѝ Том Евънс. От няколко седмици двамата не спират да споделят какви ли не видеа - как спортуват заедно, как си правят разходки заедно, как вършат домакинската работа... отново заедно.

Но стоенето вкъщи явно е започнало да им се отразява, защото последният клип на Никол Шерцингер в Instagram направо ни остави без думи.

Виждаме, че влюбените гълъбчета са подготвили един танц, който изпълняват в доста добър синхрон - Никол по леопардов клин и горнище на бански, а Том - по потник и къси панталони. Дотук всичко е перфектно, но става супер смешно и странно, когато двамата разменят дрехите си.

Никол Шерцингер, Том Евънс и защо не спазват забраните

Когато Никол Шерцингер и Том Евънс не спазват забраните

Защо двамата са непослушни

Изведнъж виждаме Никол с неговите къси панталони, потник и шапка, докато Том е сложил секси нейото клинче и горнище на бански. Да не споменаваме, че бившият спортист дори танцува с перука.

"Карантината изобщо не стига до нас. Нещо, с което да се пораздвижите и позабавлявате едновременно. Обичаме ви", пише под клипа Никол.

Двамата са наистина страшно забавни заедно и не може да им се отрече, че са страхотна комбина. Видеото им обаче малко ни напомня на едно такова преди няколко седмици, с което ни спукаха от смях Дженифър Лопес и Алекс Родригес.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес и какво става, когато си разменят дрехите

Когато Алекс Родригес облече роклята на Джей Ло

Падаме от смях