Никол Шерцингер разкри, че работата я е довела до "самота", тъй като й е трудно да балансира между постоянните си ангажименти и личния живот.

За 39-годишната красавица е много сложно да съчетае интимния си свят със забързаната кариера на певица и съдия в "X Factor". 

На събитие в Южна Африка през уикенда Никол сподели, че постоянният живот в движение я кара постоянно да усеща липсата на компания. 

"Всеки, който успее в това, което работи, прави жертви. Това е жонглиране и търсене на баланса. Аз абсолютно съм пропуснала нещата в живота. Трудно е, няма да лъжа. Може би ще бъда самотна. Винаги съм на път, винаги съм сама. Мисля, че всеки в тази индустрия се чувства самотен", каза Никол, пише в-к Daily Star.

Снимка 310360

Източник: The Sun

Тя смята, че има малко приятели. "Не са много, това е сигурно, но са качествени. Винаги съм била по-интровертна", разкрива Шерцингер.

Връзката на Гришо и Никол отново се пропука

Връзката на Гришо и Никол отново се пропука

Таблоидът "Сън" пише, че звeздната двойка пак е пред раздяла

Без да разкрива детайли около връзката си с Григор Димитров, за която наскоро излезе информация, че не върви, певицата каза: "Връзките страдат. Погледнете ме. Аз не съм женена и все още нямам деца", каза 39-годишната звезда.