Съвсем скоро Никол Шерцингер беше на остров Капри. И докато феновете ѝ не спряха да се интересуват как изглежда певицата по бански и заедно с Григор Димитров ли е там (а и по принцип), или сама, тя реши да използва Instagram профила си, за да обърне внимание на един много сериозен проблем - замърсяването на океаните и моретата с пластмаса.

Никол Шерцингер, Григор Димитров и намекна ли нещо за връзката им певицата

Намекна ли Никол Шерцингер, че вече не е с Григор Димитров

Снимките "говорят" сами

Никол Шерцингер публикува няколко снимки, на които я виждаме на лодка, от която прави опит да извади една найлонова торбичка от водата.

"Само в Америка изхвърляме 100 милиарда пластмасови торбички всяка година! Нужна е само една, за да убие застрашена морска костенурка, която я е объркала с медуза и се е опитала да я изяде. Има много начини да се включите и да подкрепите почистването на нашите океани", пише Никол под снимките.

Преди броени дни, на 29 юни, Никол Шерцингер навърши 41 години. За да отпразнува своя рожден ден, певицата реши да се прибере у дома - в Хаваи, и да прекара празника със семейството и приятелите си.

Тя не пропусна да публикува няколко снимки, за да изрази радостта си колко е щастлива, че е отново вкъщи и колко се гордее с красотата на острова и всяка невероятна част от него.

Никол Шерцингер се отдаде и на някои екстремни приключения и определено доказа, че си пада по височините и много я бива в акробатичните номера.

А по случай рождения си ден Никол получи прекрасна торта, а съдейки по снимките, го е отпразнувала в някой местен клуб.

Никол Шерцингер на 41

Никол Шерцингер на 41

21 факта за секси певицата