Малко след като се появиха снимките от почивката ѝ на остров Капри, Никол Шерцингер сякаш се мотивира да докаже, че изглежда много по-добре, отколкото папараците я показват. Затова и не спира да качва нови и нови снимки в профила си в Instagram.

Никол Шерцингер и папарашките снимки срещу снимките ѝ от Instagram

Папарашките снимки на Никол Шерцингер срещу тези от Instagram профила ѝ

Има известна разлика

Ние пък не спираме да ги гледаме и да се възхищаваме не само за красивата природа на Капри, но и на страхотния външен вид на певицата. 

Може би именно напук на папарашките снимки, Никол не пропусна да напише, че се чувства благодарна за тялото, за което е работила толкова усърдно във фитнеса.

Тя допълни, че в момента се възнаграждава са постигнатите резултати с тренировките, като качи някое килце, докато яде паста на едно от любимите си места.

"Чувствам се свободна", пише Никол на друга от снимките. Ние пък няма как да не направим асоциация дали тази "свобода" е просто състояние на духа, или се чувства по този начин, защото вече е свободна и от... Григор Димитров. 

Сигурни сме, че същата асоциация са си направили и много други хора, особено като се има предвид написаното под един и от следващите ѝ постове.

"Продължавай да гледаш напред, това е тайната на живота", гласи текстът под снимката. Въпреки съмненията ни, докато никой от двамата не потвърди, че вече не са двойка, отказваме да повярваме.