Напоследък Никол Шерцингер е много заета и препуска от един ангажимент на друг. В края на лятото певицата беше жури на Австралия търси талант, а напоследък цялото ѝ внимание е насочено към американското издание на предаването "Маскираният певец".

Ние не откъсваме очи от профила ѝ, за да следим как точно се развива кариерата ѝ, особено след като разбрахме и за потенциалната възможност Никол да се събере с Pusssycat Dolls.

Никол Шерцингер и Pussycat Dolls - събират ли се отново

Никол Шерцингер вече няма да бъде соло

С кого реши да се събере отново

Така се натъкнахме и на няколко снимки и видеа, които ни демонстрират какво все пак обича да прави певицата в свободното си време.

От профила ѝ в Instagram научаваме, че Никол няма никакви притеснения да пробва нещо ново. И както се вижда, може да се справи с всичко. Доказателство за това е и едно от клипчетата на певицата, на което я виждаме умело да сърфира воден борд.

Разбира се, не липсват и по-мързеливи дни, в които Никол просто спокойно разпуска край басейна в компанията на най-добрата си приятелка.

"Първа неделя, в която почивам от векове и няма по-добър начин да я прекарам от този с моята сродна душа", пише под снимката певицата.