Когато стане дума за Никол Кидман, трудно можем да скрием пристрастието си. Тя наистина е една от любимите ни актриси, както заради таланта ѝ, така и заради начина, по който изглежда.

Никол Кидман, Being The Ricardos и колко добре изглежда актрисата на премиерата на филма

Никол Кидман пак събра всички погледи

Ослепителна на премиера

Номинираната за Оскар актриса позира за корицата на Vanity Fair като част от холивудското издание на списанието.

"Звездата от "Да бъдеш Рикардос" държи ключовете на Холивуд от десетилетия, а последната ѝ роля на Люсил Бол ѝ донесе пета номинация за Оскар", отбелязва изданието на страницата си в Instagram.

Безспорно е, че 54-годишната актриса изглежда зашеметяващо в облеклото от две части на Miu Miu. Тази колежанска визия обаче не бе приета единодушно от всичките ѝ почитатели, пише Yahoo!Life.

"Защо толкова известен възрастен човек е облечен като ученичка?", попита потребител в Instagram. "Една от най-плодотворните актриси (а също и най-красивата) е представена като оскъдно облечена ученичка през 2022 г.", пише друг и пита кой смята, че това е добра идея.

Никол Кидман, интервюто за DuJour и какво разкрива актрисата за ролята си в Being The Ricardos

Порокът, към който се е върнала Никол Кидман заради роля

Явно е било нужно

Не знаем чия е била идеята за тази визия на Кидман, но сме сигурни, че дори и да не се е харесала на всички, тя не може да промени отношението на когото и да било към любимата му актриса.