Премиерата на филма Being The Ricardos стана повод да си припомним колко много харесваме Никол Кидман не само като актриса, но и като жена с зашеметяваща визия и безупречен вкус.

Никол Кидман, Being The Ricardos и колко добре изглежда актрисата на премиерата на филма

Никол Кидман пак събра всички погледи

Ослепителна на премиера

Наскоро актрисата даде интервю за зимното издание на DuJour. Тя публикува снимки от фотосесията си за списанието в профила си в Instagram.

В поредицата от снимки, които гледахме многократно, актрисата показа неподвластната на времето си красота. В интервюто тя разкрива, че не е била уверена в себе си, съгласявайки се да изиграе една от най-емблематичните телевизионни звезди на всички времена в Being The Ricardos.

Превъплъщавайки се в Лусил Бол тя дори е започнала да пуши, за да може да наподоби характерния ѝ дълбок глас. Актрисата разказва и за това дали възрастта ѝ оказва влияние на работата ѝ.

В кино индустрията има негласен консесус, че една жена актьор на около 40 години вече може да мисли за друга професия. "Никога никой не ми е казвал, че ми е изтекъл срокът, но съм имала моменти, когато са ми отказвали роли и съм осъзнавала, че вратата е затворена за мен", признава тя.

Никол Кидман, Кийт Ърбън, бракът им колко близки са двамата

Любовната формула на Никол Кидман и Кийт Ърбън

Толкова е просто

Въпреки това, петкратната носителка на „Златен глобус“ вярва, че нещата определено се променят за добро, пише Daily Mail.