Често може да видим снимки на Никол Кидман и Кийт Ърбан в профилите и на двете знаменитости, на които те изразяват голямата си любов и привързаност един към друг.

Никол Кидман и кое е най-важното нещо в живота на актрисата

Кое е най-важното нещо в живота на Никол Кидман

Не, не е кариерата

Този път обаче двойката има повод, а именно отбелязването на тяхната годишнина. И двамата не пропуснаха да споделят този важен момент от живота им с няколко снимки в Instagram.

"Тринадесет години магия, музика, романтика, приключения и откриване на чиста любов", написа 51-годишният певец на страницата си в Instagram, заедно със снимка на щастливата двойка на плажа.

Никол Кидман публикува черно-бяла снимка на съпруга си, който нежно я целува по челото, придружена с текст: "Честита годишнина".

Много известни личности, между които Рийз Уидърспун, Наоми Кембъл и Рита Уилсън, не пропуснаха да поздравят с коментари под снимката двамата съпрузи.

На фона на всички звездни раздели напоследък, 13 години брак са си сериозно постижение. Двамата винаги изглеждат толкова влюбени, че се надяваме тези години да са само малка част от дългия им съвместен живот.