Стана ни навик да следим YouTube канала на Наум Шопов и Теа Минкова - напълно в реда на нещата е, защото около тях винаги има нещо интересно.

Наум Шопов, Теа Минкова и как актьорът е разбрал, че ще става баща

Как Наум Шопов е разбрал, че ще става баща

Теа Минкова дава отговор на този въпрос

Всички знаем, че Наум и Теа изглеждат страхотно, а това се дължи на усилената им работа в залата, както и на дисциплината при храненето.

От тях вече сме виждали не една и две доста променени рецепти за храни, които по принцип не се вписват в хранителния режим на спортуващ човек. Разбира се, двамата имат и дни, в които си позволяват да похапват всякакви "вредни" храни.

Така от последния им влог разбираме, че изминалата събота са се отдали на прегрешения. Почивният ден на бъдещите родители, разбира се, не минават само в ядене на каквото-им-душа-поиска, защото (и от думите им става ясно) правят ремонт, което води до доста главоболия и обикаляне по магазините.

DJI Osmo Action - новият конкурент на GoPro

Ето го новият конкурент на GoPro

Повече екстри от Hero7 на по-ниска цена

Във видеото виждаме, че двамата са сменили камерата, с която снимат, а и са си поръчали друга, за да повишат качеството на влоговете. Денят им, разбира се, започва със закуска, а в този случай си я снабдяват от баничарница. Денят не минава и без тренировка във фитнеса.

Освен баничката, кренвиршката и кашкавалката, в менюто на Наум и Теа попадат бургери, пържени картофки и палачинки. През целия ден Наум пък се опитва да следи калориите, които приема, за да разбере, че е приел почти двойно на това, което по принцип.

Наум Шопов, Теа Минкова и каква е тайната на любовта

Тайната на любовта - според Наум Шопов и Теа Минкова

И отговорите на много други лични въпроси

Изводът му е, че ако подобен тип храни се превърнат в неизменна част от менюто му, те несъмнено ще повишат телесното му тегло без значение колко усилено тренира. Все пак препоръчва на всички, които спазват хранителен режим, да му отпускат края от време на време.