Очакваме с нетърпение да видим какво е забъркал Тайка Уайтити в Thor: Love and Thunder - четвъртият самостоятелен филм за Тор.

Мат Деймън, снимките на Thor: Love and Thunder в Австралия и защо поставиха актьора и семейството му под карантина

Защо Мат Деймън го отнесе

Актьорът е под строга карантина в Австралия

Към момента не знаем нищо за сюжета, което е напълно нормално, защото Marvel винаги пазят много добре тайните си. Това, което са ни позволили да знаем към момента, е, че Натали Портман отново ще се върне към супергеройските филми.

А плановете за героинята ѝ Джейн са доста големи, защото се очаква именно тя по някакъв начин да се сдобие със силите на Тор. Не го виждаме как ще се случи, но пък сме сигурни, че са измислили начин.

И май наистина ще е така, защото снимките на филма текат в момента в Австралия, а от папарашки кадър от снимачната площадка виждаме и трансформацията на Портман.

Ясно се вижда, че има ръце, за които много бургаски батки биха завидели, което определено потвърждава информацията, че ще се сдобие със супергеройска сила.

Натали Портман, „Пепеляшка“ и книгата й с авторски варианти на класически приказки

Защо Натали Портман е възмутена от "Пепеляшка"

Също и от някои класически басни

Въпросът обаче, който ни мъчи, е дали Натали Портман наистина се е скъсала от тренировки във фитнеса, или това, което виждаме, не е просто костюм. Залагаме на второто. Иначе трябва да видим Thor: Love and Thunder по кината през 2022 г.