Наоми Кембъл е поредната известна дама, която влиза в клуба на защитничките на Меган Маркъл. В последното си интервю супермоделът изрази позицията си в защита на херцогинята.

Според Наоми, Меган е постъпила правилно, взимайки решението да съди британските таблоиди, които публикуват невярно твърдения по неин адрес. Когато принц Хари е обявил тези действия, които ще предприемат, първата й реакция е била да се зарадва.

"Не знам как се справя с всичко това", каза Кембъл пред Guardian. Самата тя също често си има проблеми с медиите и много добре знае какво е да си на мястото на Меган.

Въпреки че с нейния сериозен опит в шоубизнеса със сигурност се чувства не толкова наранена, Наоми винаги е била защитник на истината и не би позволила някои да публикува неверни твърдения по неин адрес, без да си получи наказанието.

Меган Маркъл, Хилъри Клинтън и посещението на Първата дама във Frogmore Cottage

Тайните гости на Меган Маркъл

Кой я посещава в Уиндзор

Въпреки че я подкрепя публично, Кембъл не се познава лично с херцогинята на Съсекс и няма планове двете скоро да се срещнат. Важното за нея е жените да сe подкрепят в търсене на истината и справедливостта, пише Harper's Bazaar.