След месеци предположения, че Моника Белучи и Тим Бъртън са в романтична връзка, потвърждението за това най-накрая дойде от самата актриса.

Моника Белучи и Тим Бъртън - официалното признание през ELLE, че двамата имат връзка

Моника Белучи най-накрая си призна

Кой е новият обект на чувствата ѝ

В интервю за Elle France през юни тя разкри за любовта си към режисьора и колко е щастлива, че го е срещнала. "Това, което мога да кажа, е, че преди всичко се радвам, че срещнах този човек. Това е една от онези срещи, които рядко се случват в живота. Той е невероятен и истински го обичам. Освен че много го уважавам", сподели тогава Моника Белучи.

Преди няколко месеца стана ясно също, че двамата работят заедно по филма Beetlejuice 2, който се снима в Лондон и се очаква да тръгне по кината през септември 2024 г.

Снимка 638756

Източник: GettyImages

"Много ми допада този свят на мечтите, който Тим създава във филмите си и в който чудовищата са добри, сякаш можем да превърнем тъмните си страни в нещо светло, опрощаващо", сподели още актрисата.

Двамата са били забелязвани заедно още преди Моника Белучи да признае за връзката си с режисьора. През октомври миналата година, на филмовия фестивал Люмиер тя му връчи наградата за цялостно творчество. Четири месеца по-късно пък бяха засечени да се държат за ръка в Мадрид.

Снимка 638753

Източник: GettyImages

Сега вече двамата очевидно се чувстват по-уверени да посещават официални събития заедно. Като двойка Моника Белучи и Тим Бъртън дебютираха на червения килим на премиерата на Diabolik Chi Sei? по време на 18-ия филмов фестивал в Рим, пише People.

Моника Белучи и признанията за връзката й с Тим Бъртън

Моника Белучи откровено за връзката си с Тим Бъртън

Заедно и в живота, и в работата

За събитието 65-годишният режисьор е в изцяло черен костюм, с риза и вратовръзка със същия цвят. 59-годишната актриса пък носи дълга сива рокля с голи рамене. Позирайки за камерите, двамата се държат за ръце, а на един от кадрите пък се вижда как Бъртън е обгърнал нежно с ръка Белучи.