Преди два месеца Моника Белучи си призна за връзката с режисьора Тим Бъртън. За двамата се носеха слухове от доста време, а вече няма съмнение, че са заедно и са по-щастливи от всякога. Потвърждение за това са и думите на актрисата пред испанското издание на Harper's Bazaar.

Моника Белучи и Тим Бъртън - официалното признание през ELLE, че двамата имат връзка

Моника Белучи най-накрая си призна

Кой е новият обект на чувствата ѝ

Тя е звездата на корицата и за пореден път се убеждаваме колко прекрасно изглежда на 58-години. Доказва ни и че никога не е късно да срещнеш любовта. В нейния случай - в лицето на 64-годишния Тим Бъртън, когото описва като "грандиозна душа", а отношенията им като "страхотни".

"Намерих в Тим прекрасен дух. Срещнах невероятна душа", казва Моника Белучи, която с годините и натрупаната мъдрост много добре знае кои са важните качества, които да търси в своя партньор. И определено й отне доста време да ги намери, защото от развода й с Венсан Касел минаха повече от 10 години.

През цялото това време актрисата отново се убеди, че славата е "нож с две остриета" и прекаленото любопитство към личния ти живот предизвиква различни емоции, които могат сериозно да го объркат. Затова тя иска да живее напълно нормално - да пазарува, да прекарва време с дъщеря си и с любимия си мъж.

Тина Кунаки и Дева Касел заедно - какво събра съпругата на Венсан Касел с дъщеря му от Моника Белучи

Колко близки са съпругата на Венсан Касел с дъщеря му от Моника Белучи

Бляскаво събитие за бляскави дами

Наскоро Моника Белучи и Тим Бъртън бяха заедно на снимачната площадка за снимките на Beetlejuice 2  в Лондон. Тя не пропусна да подчертае, че не само обича своя партньор, но и много го уважава като личност и творец. Говорейки за работата му, тя каза: "Обичам този свят на мечтите, където чудовищата са мили, сякаш можем да превърнем по-тъмните си аспекти в нещо светло, пречистващо". Е, очевидно му е фен.