Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама не спира да ни изненадва с неуморния си дух и множеството благотворителни кампании, в които се включва непрекъснато. 

Доказателство е и една от последните снимки в профила ѝ в Instagram. На нея виждаме младата версия на съпругата на Барак Обама от 1982 г., която гордо позира на бала си със своя тогавашен кавалер.

Впечатление ни правят две неща. Първото е, че Мишел Обама отказва да остарява. Като изключим няколкото килограма в повече, бившата първа дама сякаш изобщо не се е променила през годините. Това направи впечатление и на множеството фенове на Мишел, които в коментари под снимката изказват хвалебствия по неин адрес.

Мишел Обама, "Моята история", Becoming и наградата й "Грами" за аудиокнига

И Мишел Обама получи "Грами"

Бившата първа дама отново е отличник

Но освен забележителния външен вид на Мишел Обама, забелязваме и още нещо - посланието под кадъра.

"Ако сте ученик или учител, присъединете се към #PromChallenge с WhenWeAllVote и MTV и ни кажете какво прави вашето училище, за да накара учениците да гласуват. Бихте могли да спечелите безплатен бал за вашето училище! Можете и да ми помогнете да популяризирам инициативата, като публикувате абитуриентската си снимка с хаштаг PromChallenge", пише под кадъра Мишел. 

Барак Обама, Мишел Обама и как семейството печели и харчи милионите си

Как семейство Обама харчат милионите си

Заедно и в работата. и в забавлението