Мирослав Бърняшев, който стана известен с псевдонима си Русев, е не само най-добрият български кечист, но и сред най-популярните българи в САЩ.

Мирослав Бърняшев, бабата на кечиста и прибирането му в България

Защо Миро се прибира в България

Кечистът е на родна земя

Благодарение на завидната си кариера както в WWE, така и в AEW, Миро, както се подвизава в момента, продължава да побеждава на ринга.

Оказва се обаче, че в личен план не всичко върви добре за Бърняшев. Таблоидът TMZ твърди, че Мирослав Бърняшев и съпругата му Си Джей Пери са се разделили и този път не става дума за сюжет от кеча, защото през годините сме виждали доста такива.

От TMZ Sports твърдят, че двамата са се разделили още в края на миналата година след над седем години брак. Таблоидът дори се е свързал с Пери, която е потвърдила раздялата.

"Миро и аз взехме тежкото решение да се разделим след много чудесни години заедно. Решихме да продължим напред като приятели и надявам се като екранни персонажи в бъдеще", казва Си Джей Пери.

Си Джей Пери и секси предизвикателната рокля на съпругата на Мирослав Бърняшев

Секси предизвикателният тоалет на съпругата на Мирослав Бърняшев

Си Джей Пери знае как да провокира

Източници на TMZ твърдят, че до раздялата не се е стигнало заради изневяра или скандал, а просто с години двамата са се отчуждили един от друг. За момента обаче двамата не са подали документи за развод.