Вече месеци наред живеем в извънредна ситуация, когато нищо не е такова, каквото трябва да бъде. Страх, изолация, дистанциране, отменени пътувания, концерти...

Пандемията от коронавирус, хората и позитивните промени

Как пандемията промени хората

Позитивната страна на нещата

Коронавирусът промени ежедневието ни из основи. И както изглежда, скоро няма намерение да си ходи. 

Все пак, има хора, които винаги намират начин да извлекат позитивите от всяка ситуация. Михаела Филева, например.

„От цялата корона ситуация, успях да извлека поне едно хубаво нещо - намерих време, за да завърша магистратурата си в Музикалната академия“, написа тя в профила си в Instagram към снимката, на която гордо позира с диплома в ръка.

View this post on Instagram

on

„Нямахме официално дипломиране, знаете как е, не може много хора на едно място, но това не ми пречи да съм безкрайно щастлива, та дори и малко горда“, написа тя. А огромните благодарности за са преподавателите ѝ, които с любов и постоянство са развивили музиканта в нея.

Пандемията от коронавирус, стресът и как японците се справят с него

Какво правят японците, за да преборят стреса

Определено много ни допада

За страхотната снимка пък Михаела благодари на People of Sofia, защото се оказали на точното място и в точното време, за да си има щастливата физиономия за спомен от този ден.

View this post on Instagram

on

Феновете ѝ я засипаха с поздравления, не само за това, че отново дава страхотен пример на всичките си млади почитатели, а и за това, че като треньор в „Гласът на България“ нужното образование може да е само плюс.