Преди дни разбрахме, че в гърдите на Миа Халифа тупти едно наистина голямо сърце. Бившата порно актриса, превърнала се в звезда само с няколко филма, обяви, че продава очилата си на търг, а събраните парите ще дари на Ливанския червен кръст.

Миа Халифа, известните ѝ очила, Ливан и защо ги продава на търг

Защо Мия Халифа продава очилата си на търг

Време е кесията да бъде развързана за добра кауза

Преди случилото си в Бейрут обаче Халифа е реши, че моментът е подходящ, за да направи някои промени по тялото си. Спокойно, не е това, за което всеки се сети.

Очевидно, Миа Халифа не е харесвала формата на носа си, ето защо е сметнала за добра идея да си направи пластична операция.

И тя вече е факт, като Халифа сподели няколко снимки както преди операцията, така и след нея. Като от видяното ясно си личи как леката гърбавина на носа ѝ вече е премахната.

Миа Халифа и изтриването на филмите ѝ за възрастни

Защо Миа Халифа иска да изтрие порно филмите си

Когато миналото обърка целия ти живот

Секс музата на толкова много мъже пояснява, че е взела решението за ринопластика, след която не остават белези, защото е искала да остане себе си, но носът ѝ да бъде малко по-женствен.

В Instagram Халифа пък се пошегува, че в името на новия си нос е пожертвала коремната си преса, защото не е имала възможността да тренира пълноценно известно време.

Миa Халифа, формата ѝ и колко секси е

Миa Халифа е безсрамно секси

Манията по Халифа продължава, дори се засилва