Уверено можем да кажем, че Месут Йозил изпрати един от най-слабите си сезони като играч на Арсенал. Германският национал изигра 35 двубоя във всички турнири и отбеляза едва шест гола, което обаче за него е нещо нормално, защото не се слави като голмайстор.

Том Елис, Меган Опенхаймер, "Луцифер" и сватбата им

Сатаната вече е женен мъж

Дами, съжаляваме, но Том Елис вече не е свободен

Показателно за слабото му представяне обаче са асистенциите. В 24 двубоя в шампионата на Англия Йозил е направил само две асистенции. Това е направо смешно на фона на сезон 2015/2016, когато направи цели 19 голови подавания. Разбира се, на всеки се случва да има слаби периоди и сезони и се надяваме футболистът бързо да да се върне към познатата форма.

През изминалите няколко дни обаче Месут Йозил беше оставил футбола настрана, защото в петък, 7 юни, се ожени за актрисата Амине Гюлше.

Интересното при двамата е, че са с турски корени, но Йозил е израснал в Германия, докато Гюлше в Швеция. Сватбата им обаче се състоя в Истанбул. Кумът също направи силно впечатление, защото това беше президентът на Турция Реджеп Ердоган.

Освен официалната церемония, сватбата се отличи и с типични турски танци и музика. Там беше забелязан и Сеад Колашинац, който е съотборник на Йозил в Арсенал. За да отпразнуват женитбата си, двамата обявиха, че ще платят операциите и всички разходи около тях на 1000 деца по цял свят.

Това се случва през фондацията BigShoe, с която Месут Йозил си сътрудничи от години, за да помага на деца по света.

Футболистът Месут Йозил показа къщата си за 10 милиона

Футболистът Месут Йозил показа къщата си за 10 милиона

Звездата на Арсенал се изфука с придобивката си