През февруари тази година Евън Рейчъл Ууд разказа в подробности за сексуалния, физически и психически тормоз, на които е била подлагана от Мерилин Менсън. Тя заведе и дело срещу него, а разкритията й повлякоха крак още десетки жени да разкажат, че са били малтретирани от певеца.

С Евън Рейчъл Ууд

Източник: GettyImages

С Евън Рейчъл Ууд

Разследването срещу него тече, а последното развитие е, че домът му е бил обискиран от полицията.

Новината е съобщена на списание People от пресцентъра на полицията в Лос Анджелис. Обискът е извършен на 29 ноември сутринта, като са иззети хард дискове и други устройства със записана информация, която ще бъде прегледана.

Според светския сайт TMZ 52-годишният Менсън не е бил в дома си по време на полицейската акция. Не е ясно и дали става дума за къщата му в Холивуд Хилс, който той продаде в началото на ноември или за друг имот.

Мерилин Менсън, обвиненията на Евън Рейчъл Ууд, напускането на мениджъра му и нови свидетелства от китариста на Limp Bizkit

Нови обвинения срещу Мерилин Менсън

И още признания от други музиканти

Срещу Менсън, чието истинско име е Брайън Уорнър, в момента има заведени три дела. Освен на обвиненията на Ууд, той ще трябва да отговаря и на тези на бившата си приятелка Ашли Морган Смитлайн, както и на актрисата Есме Бианко (Game of Thrones).