Миналата седмица по това време Мерилин Менсън едва ли е предполагал, че единичният удар от страна на Евън Рейчъл Ууд ще се превърне в гигантска снежна топка, затъркаляла се в негова посока, която акумулира все повече и повече проблеми.

Вече общо 11 жени официално обвиняват музиканта с истинско име Брайън Уорнър в тормоз от всякакво естество, съобщават от Louder Sound. Междувременно той беше изоставен от звукозаписната си компания Loma Vista, а участията му в няколко телевизионни продукции - канселирани.

Преди ден и мениджърът му за последните 25 години Тони Сиула обяви, че прекратява работата си с Менсън. Според информацията на Rolling Stone Сиула работи с шок рок звездата от 1996 г., когато излиза супер успешният албум Antichrist Superstar.

А след Трент Резър още един бивш колега на Менсън също призна, че е знаел за изтъпленията му. Китаристът на Limp Bizkit Уес Борланд заяви в прав текст в Twitch канала Space Zebra Live: "Той не е пич. Всяко нещо, което тези хора са казали за него, е истина. Той е скапаняк, бях там, когато той ходеше в Евън Рейчъл Ууд. Бил съм в къщата му. Не беше готино - само товаще кажа."