Мелания Тръмп може да е мълчалива и потайна, но щом си отвори устата, успява да забърка някой скандал - дали веднага, дали след време. Преди дни изтекоха поредните тайни записи с участието на Първата дама, направени от нейната доскорошна съветничка Стефани Уолкъф.

В тях този път има още едно главно действащо лице, макар и задочно - Сторми Даниелс. Тя е не просто звезда от филми за възрастни, но и преди няколко години стана известна с признанието, че е имала афера с Доналд Тръмп през 2006 г., когато той вече е женен за Мелания. А след това той й е платил стотици хиляди долари, за да си мълчи преди изборите през 2016 г.

Повод за гнева на Мелания става фактът, че Даниелс е заснела фотосесия за Vogue с известната фотографка Ани Лейбовиц и ще се появи на корицата на Модната библия малко след разкритията си за аферата с Тръмп.

Първата дама си позволява да нарече Даниелс "порно проститутка" и е наистина бясна заради славата, която получава чрез скандала, който е забъркала, предава Business Insider.

Часове след разпространението на записа, актрисата от филми за възрастни реши да отвърне да удара. Тя публикува пост в Twitter, в който обяснява, че никога не е правила секс за пари, докато Мелания го прави всеки ден и е продала както тялото, така и душата си, предава Daily Mail.

Мелания Тръмп, интервюто й за списание Tatler и как миналото й е от полза

Мелания Тръмп за пътя до Белия дом

И как подкрепя съпруга си

Освен това, Даниелс намекна, че Първата дама май има нов бюст и я прикани да публикува някоя и друга гола снимка.