Мелания Тръмп рядко дава интервюта. Но в разгара на предизборната кампания 50-годишната Първа дама на САЩ говори пред списание Tatler.

Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и положителните им проби за COVID-19

Доналд и Мелания Тръмп с коронавирус

Какво знаем за състоянието на президента

Докато през годините си като модел Мелания се появяваше на всички възможни корици, след като стана Първа дама през 2016 г. не сме я виждали на нито една. И сега отново не прави изключение.

На корицата на изданието е Меган Маркъл, а вътре съпругата на президента споделя мнението си за кандидатурата на съпруга си за втори мандат, както и за своя път до Белия дом.

Снимка 498900

Източник: GettyImages

Мелания връща лентата назад до 1999 г., когато Доналд Тръмп заявява преди Лари Кинг, че обмисля да се кандидатира за президент. Тогава обаче и двамата с Мелания са на мнението, че моментът не подходящ. Тя обаче никога не е имала съмнения, че ако се яви на избори, ще ги спечели.

След три години и половина в ролята на Първа дама, госпожа Тръмп подкрепя голяма част от мерките, които администрацията на президента налага по време на мандата, най-вече за борба със зависимостите. А нейният дълъг път до Белия дом започва от семейната къща в Словения.

Снимка 498899

Източник: GettyImages

"Израснах в красиво семейство и имах прекрасно детство", признава тя и допълва, че от родителите си е научила колко е важно да имаш образование, да си трудолюбив и да цениш роднините си.

От 16-годишна Мелания започва да се подвизава като модел, а на 18 подписва с агенция в Милано. С Доналд Тръмп се запознава през 1998 г. на поредното парти, а през 2005 г. вдигат пищна сватба в Палм Бийч. Година по-късно се ражда синът им Барън.

Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и какво мисли за тях бившата съпруга на президента Ивана Тръмп

Какво мисли първата жена на Тръмп за Мелания

Женски сблъсък

Днес Първата дама е сигурна, че детството и последвалите го години, прекарани в Европа, са я подготвили за това, което я чака зад океана. Тя става първата съпруга на президент, която не е американка и чиито роден език не е английски, предава Daily Mail.