Докато Доналд Тръмп взима решение след решение, което предизвиква сериозен отзвук, Първата дама все по-рядко се появява до него. Мелания предпочита да прекарва времето си на спокойствие в Белия дом заедно със сина си Барън, който сега е в лятна ваканция.

Но госпожа Тръмп също има своите важни ангажименти, които изискват голяма част от времето й. В пост в Twitter тя сподели, че е започнала с подготовката на коледната украса.

"Коледното планиране започна в Източното крило на Белия дом. Нямам търпение да ви споделя нашата финална визия за тази уникална традиция през следващите месеци", написа Мелания в социалната мрежа.

Снимка 435811

Източник: Twitter / Melania Trump

От снимките пък става ясно, че Първата дама усилено подбира материи, цветове и допълнителната декорация, с която ще се похвали тази Коледа. Надяваме се да си е взела поука от предишната, когато Белия дом приличаше по-скоро на къща на ужасите, отколкото на място от приказките...

Снимка 435812

Източник: Twitter / Melania Trump

Докато някои потребители на Twitter споделиха нетърпението си да видят на какво се е спряла този път Мелания, други смятат, че Коледата й по никое време е просто ПР трик за разсейване на вниманието на политическите ходове на президента, пише Insider.

Снимка 435813

Източник: Twitter / Melania Trump

Всъщност, подготовката на коледната украса още от лятото не е прищявка на госпожа Тръмп, а традиция. След като всички елементи и детайли са уточнени и избрани се пристъпва към тяхното създаване.

Доналд Тръмп, Мелания Тръмп, Джефри Епстейн и как са се запознали съпрузите

Истината, която Мелания Тръмп не иска да знаем

Явно има какво да крие

Процесът отнема няколко месеца - до средата на ноември. А след това стотици доброволци помага домът на Първото семейство да се окичи в коледна премяна. Така че, критиките към Мелания не са особено основателни.