Доналд и Мелания Тръмп неведнъж са ни карали да се съмняваме, че бракът им е истински. Двамата са съпруг и съпруга от 2005 г., а историята на запознанството им е не по-малко любопитна от това дали днес спят в една спалня, или не.

Преди да стане жена на милионера Доналд Тръмп, Мелания е просто модел, дошъл от Словения да си търси късмета зад океана. И, разбира се, за да пробиеш, ти трябват връзки. А тя явно е имала правилните.

Джефри Епстейн е финансов съветник на американския президент по времето, в което още гради своята многомилионна империя.

Доналд Тръмп и Джефри Епстайн

Източник: Facebook /45th for 2020

Доналд Тръмп и Джефри Епстайн

Освен от финанси, той разбира и от красиви жени. Двамата с Тръмп често си устройват безпаметни партита в компанията на 10, 20, а дори и повече дами, които обича да бъдат около богати и влиятелни мъже.

След като Доналд Тръмп стана президент, Епстейн сам се похвали, че е негова заслугата днес Мелания да бъде Първа дама на САЩ. Тя обаче никъде не споменава тази подробност, пише Insider.

Според нейната версия, двамата се запознават по време на Седмицата на модата в Ню Йорк през 1998 г. Доналд сам отива при нея, докато жената, с която всъщност има среща, е до тоалетната. Той иска телефонния номер на Мелания, но тя взима неговия. И така започва авантюрата им.

Снимка 434690

Източник: GettyImages

Най-вероятната причина Първата дама да не казва цялата истина за запознанството със съпруга си е фактът, че Епстейн бе обвинен в трафик на жени и сексуална експлоатация.

Мелания Тръмп, парадът по повод 4 юли и един моден гаф

Мелания Тръмп - Мис мокра рокля

Носи ли сутиен Първата дама

И това веднага води до подозрения, че още от времето, когато си е бил близък с Мелания, е извършвал подобна дейност. Съмнения и че Мелания е била просто едно от много момичета на безпаметните купони на Тръмп и Епстейн и е имала огромния късмет бизнесменът да се влюби в нея...