Мелания Тръмп, момичето от Словения, което превзе САЩ. Днес тя е известна като съпругата на Доналд Тръмп и Първа дама на Америка. А за семейството й знаем прекалено малко.

Миналата година родителите на Мелания положиха клетва и станаха американски граждани. Амалия и Виктор често присъстват на по-големи официални приеми, давани в Белия дом. Но госпожа Тръмп има и сестра, която някак все се изплъзва от вниманието ни.

Родителите на Мелания Тръмп

Източник: GettyImages

Родителите на Мелания Тръмп

Инес Канус e артист по душа и се занимава с моден дизайн. Тя много държи на неприкосновеността на личния си живот, а сестра й Мелания спазва това нейно желания и я пази далеч от цялото внимание, насочено към нея.

Сестрата на Първата Дама на САЩ обаче има профил в Instagram, в който попадаме на десетки снимки от детството на двете момичета. Двете се забавляват безгрижно, а след години ги обединява любимото занимание на Инес, което по-късно се превръща и в нейна професия.

Тя шие моделите на дрехите на сестра си Мелания и майка им Амалия. Първата дама също проявява голям интерес към заниманието на сестра си и иска да бъде плътно до нея. Самата тя не само присъства на всички фотосесии, но и влиза в ролята на модел в някои от тях.

Именно Инес пали у Мелания искрата към модата, която пък й проправя пък към САЩ, сърцето на Доналд Тръмп, а в последствие и към Белия дом. Съпругата на американския президент помни това много добре и поддържа все така близки отношения със своята сестра, пише Express.

Мелания Тръмп, гардеробът на Първата дама и колко харчи за дрехи

Колко харчи Мелания Тръмп за дрехи

И защо за нея това не е разхищение

Днес двете отново са близо една до друга, защото госпожа Кнуас живее в апартамент в Ню Йорк, който се намира в сграда, част от корпорацията на Доналд Тръмп. При възможност се срещат, за да си поприказват по женски, а и Мелания да получи някой и друг моден съвет от сестра си, на чието мнение се доверява напълно.