Мелания Тръмп може да е Първа дама на САЩ, но определено повече внимание се обръща на това как изглежда, а не какво върши. Въпреки че съпругата на американския президент уж всячески се опитва да промени тази тенденция, междувременно не спира да предизвиква коментари с маркови и доста скъпи тоалети.

Снимка 422949

Източник: GettyImages

Разбира се, не очакваме Мелания да носи дрехи от Zara и H&M, но за разлика от херцогините в британския кралски двор, прекалено рядко я виждаме да облича една и съща дреха по два пъти. А това за мнозина си е чисто разхищение.

Снимка 422952

Източник: GettyImages

От Express правят сметка, че през април госпожа Тръмп е похарчиха около 15 хиляди долара само за тоалетите, с които я видяхме на официални събития. Всяка нейна рокля е широко коментирана, а скоро след като е намерила място в гардероба на Първата дама, е и разпродадена.

Снимка 422951

Източник: GettyImages

Дрехите, на които Мелания се спира, са с цена в порядъка на няколко хиляди долара. А палтата и обувките й не отстъпват по стойност на роклите. Сигурни сме обаче, че госпожа Тръмп не прави избора си спрямо това какво пише върху етикета.

Снимка 422950

Източник: GettyImages

И ако някои веднага ще обвинят Първата дама в разхищение на големи суми, то тя има готов отговор за тях, и от от преди много години. Още пред Лари Кинг Мелания каза, че е израснала в дом, в който винаги е трябвало да си правят сметка на парите.

Тайните послания в дрехите на Мелания Тръмп

Тайните послания в дрехите на Мелания Тръмп

Няма скрито-покрито

Затова всичко, което тя си купува, е добре премислена покупка. И една дреха или чанта трябва наистина да й е харесала, за да реши да инвестира в нея.