Може и да ни се струва, но май Megan Thee Stallion доста усилено подгрява почитателите си в социалните мрежи за нов албум.

Pornhub, Cardi B, Кайли Дженър, Megan Thee Stallion, "WAP" и повишаването на търсенето им в порно сайта

Превърна ли се Cardi B в повелителка на Pornhub

Една песен може да те изтреля на върха

Рапърката, която е родом от Тексас, наскоро пусна новата си песен "Don't Stop" с участието на Young Thug и реши чрез Twitter да напомни на своите 4,4 милиона последователи, че предстои да издава още нова музика.

Megan Thee Stallion, която бързо се превърна в един от най-продаваните артисти в музикалната индустрия, написа: "Албумът ми е на път да бъде много луд".

View this post on Instagram

on

Въпреки огромния си успех като изпълнител, 25-годишната рапърка неведнъж е признавала, че стресът е част от ежедневието ѝ. Тя говори открито за стреса и тревогите и не се притеснява от това, пише Bang Showbiz.

View this post on Instagram

on

От звездите се очаква винаги да бъдат перфектни, нещо срещу което рапърката се бунтува. "Знам, че понякога оплесквам нещата, но това е ок. Ок е да плачеш, да крещиш, да си ядосан, да преминаваш през различни чувства". Според нея изискванията към жените в рапа са много по-високи от стандартните, с които се сблъскват мъжете.

View this post on Instagram

on

Изпълнителката, която успешно си сътрудничи със звезди като Nicki Minaj, Normani и Cardi B, категорично отхвърля и критиките, че езикът и текстовете на песните й са твърде груби и цинични.