Часове след като принц Хари и Меган Маркъл съобщиха на света намерението си да напуснат кралския двор, херцогинята напусна и пределите на страната. Двамата със съпруга й се завърнаха едва за два-три дни във Великобритания, появявайки се за първи път на публично място за тази година.

Принц Хари, Меган Маркъл и решението им да напуснат кралския двор

Хари и Меган напускат кралския двор

Готови за "Мегзит"

След посещението си е канадското посолство в Лондон, те публикуваха изненадващите си планове за бъдещето. И докато всички говорят за Мегзит, самата Маркъл набързо се евакуира в Канада.

Меган си е хванала самолета обратно към Канада още в сряда вечерта, докато новината за абдикирането им обикаля световните медии. Тя се е върнала при сина си Арчи, който е останал на грижите на детегледачки и приятелки и херцогинята по време на тридневния й престой във Великобритания.

Снимка 451674

Източник: GettyImages

Принц Хари обаче е останал във Великобритания и през следващите дни му предстоят трудни срещи с кралското семейство, както и официален ангажимент в Бъкингамския дворец.

Принц Хари, Меган Маркъл и реакциите в социалните мрежи след оттеглянето им

Светът се смее на Хари и Меган

Подигравките, които отнесоха херцогът и херцогинята

Краткосрочните и дългосрочни планове на двойката най-вероятно не включват по-дълго завръщане в Лондон, докато в кралския двор ври и кипи заради тях, пише Daily Mail.