Вероятно всеки е виждал една снимка на Меган Маркъл от повече от 10 години, на която позира пред Бъкингамския дворец. Явно още тогава си е мечтаела един ден спокойно да се разхожда из него - като член на кралското семейство.

Една друга нейна снимка обаче е не по-малко интересна. В социалните мрежи се появи кадър, на който тя позира със списание в ръка. Но не какво да е, а с Кейт Мидълтън на корицата.

През 2014 г. - две години преди да се запознае с принц Хари, Меган е популярна като Рейчъл Зейн от сериала "Костюмари". Тя дава поредното си интервю за изданието U Magazine.

Снимка 438742

Източник: Instagram / The British Royal Family

След неговия край се снима с отговорния редактор, държейки брой, в който се твърди, че херцогинята на Кеймбридж очаква близнаци.

Очевидно по онова време Маркъл е била фен на Мидълтън, без да подозира, че един ден двете ще си пият заедно чая в някой дворец. Същата година тя публикува и статия в блога си The Tig за лудостта на порасналите момичета по кралските семейства, мечтата си да бъде принцеса и ролята на Кейт в кралския двор, пише The Sun.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и защо отмениха пътуването си до Балморал

Защо Уилям и Кейт не искат да виждат Хари и Меган

Поредната ябълка на раздора

От всичко това можем да заключим, че Меган е имала ясна цел, която следва с години и накрая успя да изпълни. Днес тя самата е част от кралския двор и е пряка конкуренция на Кейт за всеобщата любов.