Меган Маркъл е майка, херцогиня и съпруга на принц Хари. Но тя е и доскорошна актриса, модно вдъхновение и подкрепа на редица благотворителни кампании. Преди дни се нареди сред най-влиятелните дами във Великобритания според списание на Vogue, а сега идва ред и за поредната й отредена чест.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и една класация на Vogue

С какво Меган е повече от Кейт

Поредната ябълка на раздора

Меган Маркъл ще бъде гост-редактор на септемврийския брой на английското издание на Модната Библия. Тя е получила покана директно от главния редактор на изданието Едуард Енинфул и я е приела без много да се замисля.

Херцогинята на Съсекс не само ще направи подбор на това какво да влезе в изданието, но и ще напише няколко авторски статии на теми като овластяването и образованието на жените.

Ще получи свободата и да спише и няколко колонки в графа "мода", където видимо е доста веща. За сметка на това, в материалите няма да се говори за принц Хари, връзката им и малкия им син Арчи.

А към редакторската и авторска роля е добавена и специално фотосесия, която ще се заснеме в Vogue във Frogmore Cottage. Меган обаче изрично е пояснила, че не иска да бъде на корицата на септемврийския брой, пише The Sun.