Дали Меган Маркъл и Кейт Мидълтън наистина са във война, можем само да предполагаме. Но тази седмица имаме поредния повод да говорим за конкуренция между двете херцогини. 

Списание Vogue публикува своя ежегоден подбор на 25-те най-влиятелни жени за годината във Великобритания. И веднага погледът ни се приковава от едно име - това на Меган Маркъл.

Херцогинята на Съсекс попада в списъка, в който Кейт Мидълтън този път не успя да се класира.

Снимка 422241

Източник: GettyImages

"Година след брака си с принц Хари, Меган е все още модерна принцеса. От благотворителните дейности до раждането на първото си дете - изборите, които прави, влияят деликатно на начина, по който модернизира кралския двор.", коментира изданието.

Със своя патронаж на организацията Smart Works, тя комбинира интереса си към модата с желание да помага на жени в професионалното им развитие. А "революционното" решение, което Меган и Хари взеха - да запазят раждането на сина си в тайна, кореспондира с идеята й за живот в хармония и феминистичните й възгледи.

"Костюмари", Меган Маркъл и ще се завърне ли в последния сезон на сериала

Ще видим ли Меган Маркъл за последен път в "Костюмари"

Надеждата умира последна

Заради гореизброените причини, Маркъл е определена за една от най-влиятелните жени за 2019 г. И безспорно изминалата година бе нейната година. А заслугите и проявите на Кейт някак останаха на заден план. Поне от гледната точка на Vogue.