Напоследък Принц Хари и Меган Маркъл са все по-активни в публичния живот и изглежда вече напълно са се приспособили към новия си бит зад океана. Докато херцогът на Съсекс на няколко пъти се връща на Острова по различни поводи, съпругата му не е стъпвала там от близо две години.

Принц Хари, Меган Маркъл, Мегзит и как херцогът на Съсекс коментира негативизма по техен адрес

Гневният Хари защити Меган

Готов е на всичко

Наскоро се заговори, че двамата искат да направят кръщенето на дъщеря си Лилибет в параклиса "Сейнт Джордж" в замъка Уиндзор. После се появиха предположения, че семейството може да се върне за Коледа във Великобритания и да съчетае двата празника. Но вече подобни сценарии изглежда по-скоро невъзможни.

Желанието на Хари и най-вече на Меган за кралско кръщене на Лилибет Даяна бе посрещнато остро от кралското семейство и най-вече от принц Уилям. А сега става ясно, че херцогът и херцогинята на Съсекс няма да присъстват и на официалните коледни празненства с домакин кралица Елизабет Втора.

Снимка 549413

Източник: GettyImages

Според информация в Daily Mail, те са получили покана да гостуват в имението Сандрингам, където се събират всички, но са я отклонили. Причината, която са изтъкнали, е, че искат да избегнат огромния медиен интерес, който евентуалното им завръщане на Острова ще предизвика. И то със сигурност ще отклони акцента на тържествата изцяло върху тях.

Остава обаче и подозрението, че Хари и Меган са отказали на кралицата, защото преди това са получили от нея отказ за кръщенето на Лилибет Даяна. А това ще е първата Коледа на Елизабет Втора без принц Филип и със сигурност няма желание за излишни драми.

Меган Маркъл, интервюто с Елън Дедженеръс и какво разкри за семейния живот с принц Хари, Арчи и Лилибет

Истинското щастие на Хари и Меган

Говори херцогинята

По време на участието си в шоуто на Елън Дедженеръс Маркъл също потвърди, че с принц Хари планират да посрещнат предстоящите празници семейно в луксозния си дом за милиони в Монтестито, Калифорния.