Преди около месец, по време на разговора си с Опра Уинфри, принц Хари и Меган Маркъл разкриха, че чакат момиче, а раждането ще бъде през лятото, без да уточняват по-конкретно.

Принц Хари, Меган Маркъл и новият филм за Мегзит

Хари и Меган - история като за филм

Три пъти за щастие

Херцогинята на Съсекс винаги е била фен на йогата, медитацията и духовните учения, затова и идеята за домашно раждане не й е чужда. За нейно съжаление обаче, нямаше възможност да го осъществи при проявата на сина си Арчи, защото го беше преносила и в крайна сметка той проплака в лондонска болница.

Сега Маркъл отново планира домашно раждане и се надява този път да няма условия, които да я спрат да осъществи желанието си. Според източници, цитирани от Page Six, тя е решена да дари живот в новия им семеен дом за милиони в Калифорния.

А след като станат четири, Хари и Меган планират да си вземат заслужен отпуск от всичките си нови професионални ангажименти, за да могат да се насладят пълноценно на всяка минута заедно и с новороденото си момиченце.

Принц Хари, Меган Маркъл и инцидентът с нахлуване в новия им дом

Инцидентът, който Хари и Меган премълчаха

Криминална хроника

След раждането на сина си Арчи, херцогът на Съсекс имаше едва няколко дни почивка, след което излетя за поредния си кралски ангажимент. Сега обаче двамата с Маркъл могат да разполагат с времето си както те преценят за добре, а ангажиментите за милиони със сигурност няма да секнат и ще могат да почакат.