Пред Опра Уинфри принц Хари се оплака, че двамата с Меган са били принудени да приемат сделките с Netflix и Spotify най-вече за да имат възможността да поддържат своята охрана.

Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и ще наруши ли херцогинята на Кеймбридж кралския протокол

Кейт отвръща на удара на Меган

Напук на протокола

Оказва се, че зад океана двойката не само е обект на още по-голям интерес, а и опазването й от набези е нелека задача. Разбира се, сигурността на кралските дворци е трудно да бъде сравнявана с която е да е друга, а на херцога и херцогинята на Съсекс им се налага наистина да хвърлят огромни суми, за да бъдат защитени.

След като успяха да увеличат значително състоянието си, Хари и Меган са попълнили и пропуските в охраната, които са довели до някои стресови ситуации в последните месеци. За тях обаче научаваме със закъснение, и то от медиите, а не от самите потърпевши.

Снимка 509958

Източник: GettyImages

Оказва се, че покрай коледните и новогодишните празници мъж е нахлул в имението на семейството в Монтесито, Калифорния. Според TMZ, това е 37-годишният Николас Брукс. Той е бил задържан навреме и не е успял да стигне до Хари, Меган и Арчи и да им навреди по някакъв начин.

За наказание е получил само предупреждение от шерифа на Санта Барбара повече да не се навърта около луксозния имот. Два дни по-късно обаче мъжът отново си позволил да нахлуе в частната собственост. Това довело до ареста му и повдигането на обвинение.

Принц Хари, Меган Маркъл и излъгаха ли за тайната сватба

Хванаха Хари и Меган в лъжа

И те си признаха

След неприятните случки Хари и Меган увеличили охраната си, което, разбира се, е свързано със сериозни разходи. Сега обаче те нямат затруднения да си ги позволят и живеят по-спокойно от преди.