Критиките по адрес на принц Хари и Меган Маркъл по повод честите им пътувания с частен самолет още не са отшумели, а двамата отново са на борда за поредното си пътуване. Този път дестинацията е Италия, а двамата са без малкия си син Арчи.

Херцогът и херцогинята на Съсекс са пристигнали в Рим, за да присъстват на сватбата на близката приятелка на Меган - Миша Нону, която е моден дизайнер.

Събитието ще се състои днес, 20 септември, а Хари и Маркъл са само малка част от дългия списък със звездни гости. Сред тях са Доналд Тръмп, Иванка Тръмп заедно със съпруга й, Кейти Пери и Орландо Блум, както и принцесите Беатрис и Йожени.

Меган и Миша

Източник: GettyImages

Меган и Миша

Миша Нону бе сред гостите на сватбата на херцога и херцогинята на Съсекс и сега е ред те да й върнат жеста. А и една разходка до Вечния град винаги е добра идея, въпреки че семейството със сигурност няма да може да се движи необезпокоявано из туристическите забележителности.

Принц Хари, Меган Маркъл и как херцогинята на Съсекс поздрави съпруга си за рождения му ден

Обяснението в любов на Меган Маркъл

Как херцогинята на Съсекс поздрави съпруга си за рождения му ден

Но пък сватбата, на която ще присъства, със сигурност си заслужава. Тя ще се проведе във вила от XVII век в покрайнините на града. Дрескодът задължава дамите да са с дълги рокли, а господата - със смокинг. Предвидени са засилени мерки за сигурност, за да могат гостите да се наслаждават на спокойствие на събитието, пише Hello.

Краткото пътуване до Рим е първият път, в който принц Хари и Меган Маркъл успяват да си откраднат няколко дни без сина си Арчи. В края на месеца те ще заминат на дълго посещение в Африка, като наследникът им също ще бъде с тях.