Със сигурност колкото хора харесват Меган Маркъл, толкова и не я харесват. Но докато някои предпочитат да не заявяват позицията си или го правят, без да привличат особено внимание, за други сякаш е фикс идея да й се противопоставят и да я заливат с негативни коментари.

Меган Маркъл, Archetypes и рекордът, който подкастът й постави в Spotify

Меган Маркъл чупи рекорди

Какво постигна херцогинята с подкаста си

Да, говорим за британския телевизионен водещ Пиърс Морган, който дори загуби работата си през 2021 г. именно заради казаното по адрес на херцогинята на Съсекс.

След излъчването на интервюто с Опра Уинфри, той си позволи доста остри коментари и нападки, с които директно се усъмни в признанията й за влошено психично здраве и мисли за самоубийство. Малко след това британският медиен регулатор обаче оправда Пиърс Морган за думите му срещу Меган Маркъл. И по всичко личи, че той продължава да негодува срещу нея. 

Този път поводът за коментарите му е интервюто, което херцогинята на Съсекс даде за The Cut. 57-годишният настоящ водещ на TalkTV и бивш водещ на Good Morning Britain веднага побърза да я нарече безсрамна. Пиърс Морган допълни, че Меган няма свян относно новата си атака срещу кралските особи, отбелязва Daily Mirror. 

Снимка 346607

Източник: GettyImages

Пиърс не се сдържа относно нейните изказвания и нападна бившата кралска особа, като написа в Twitter: "Дори по стандартите на Маркъл, това е отвратително самохвално, неискрено и лицемерно поведение и говорене."

Журналистът споделя, че му прилошало, като е чул някои от другите ѝ т.нар. признания. Пиърс Морган продължава с думите: "А анекдотът с Мандела направо ме накара да се задуша."

Меган Маркъл, The Cut и какво сподели съпругата на принц Хари пред изданието

Ще иска ли прошка от кралския двор Меган Маркъл

Какво каза херцогинята на Съсекс в интервю за The Cut

"Как се осмелява да използва титлата си, за да продължава да унищожава институцията, която й я е дала? Безсрамно и нагло", категоричен е британският журналист. 

Пиърс Морган дори сподели коментар на своя колега Крис Шип, като написа: "Хубаво е да видя водещ новинарски журналист на ITV да изобличава лъжите на Маркъл... просто се надявам, че той ще има работа и утре", с което прави препратка към неговото собствено уволнение през 2021 г. 

Що се отнася до коментара на Крис Шип, той се отнася до едно от изказванията на Меган Маркъл пред The Cut, според което тя се е притеснявала децата ѝ да учат в училище във Великобритания. Причината по думите на херцогинята на Съсекс е, че ако беше останала в кралското семейство, щеше да има 40 фотографи, които да правят снимки, когато синът ѝ Арчи участва в училищно състезание например.

"Единственото време, когато камерите са разрешени за училище, е по време на първия учебен ден. Разрешени са само две камери (една телевизионна за видео и един фотоапарат за снимки), които се съгласяват да споделят заснетото с други разпространители и медии. Просто е погрешно Меган да твърди, че ще има "40 души, които ще правят снимки", пише в Twitter Шип. Той уточнява, че принц Уилям и Кейт Мидълтън водят и взимат децата си Джордж и Шарлот всеки ден, без да са снимани от никого.