Докато светът очаква излизането на автобиографичната книга на принц Хари, съпругата му посвещава голяма част от времето си на случващото се в родината й. Меган Маркъл е от активистите, които призовават хората да гласуват.

Принц Хари, Spare и подробности за предстоящата му да излезе автобиография

Цялата истина за принц Хари

Ще я научим от автобиографията му

41-годишната херцогиня на Съсекс е американска гражданка и гласува в САЩ. На сайта на организацията си със принц Хари Archwell тя публикува нова своя снимка, на която я виждаме със значка "Аз гласувах".

В текста под публикацията Меган призовава сънародниците си да отидат да дадат гласа си в изборите за конгрес и сенат в САЩ. В същото време бившият й колега от филма The Dater's Handbook Кристофър Полаха разкри подробности за нея.

Пред She Knows той разказва, че след като Меган се развежда с първия си съпруг Тревър Енгълсън, двамата с Полаха редовно се срещат на вечеря да разговарят. "Тя излизаше с някакъв от Торонто, но не си падаше много по него. Тогава й казах: Току-що бракът ти приключи. Защо се хвърляш в нова връзка? Защо не бъдеш малко необвързана и свободна."

Полаха продължава, че Меган е последвала съвета му и е решила да не се впуска толкова бързо в нова връзка. Актьорът допълва, че след няколко месеца тя му е писала, че е срещнала някого. "Харесваш ли го, я попитах и тя каза "да". Разбира се, че ставаше дума за Хари."