Близостта, която принц Хари и Меган Маркъл демонстрират на публични места, със сигурност не ни убягва. Като стриктни наблюдатели на тяхното поведение, забелязахме, че херцогинята доста често не просто държи съпруга си за ръка, а буквално се е вкопчила в него.

Още при обявяването на годежа, Меган държеше Хари здраво, с две ръце, сякаш да не избяга от нея. Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс ни дава обяснение какво значи този тип показване на привързаност.

Снимка 325963

Източник: GettyImages

Според нея, това е признак на несигурност от страна на Маркъл. Тя всячески търси подкрепата на своя съпруг и се чувства по-уверена, когато го държи здраво и го усеща до себе си. Така няма и свободна ръка, с която да се чуди какво да прави.

Не можем да не споменем, че с времето и с натрупания опит все по-рядко виждаме Маркъл, вкопчена в принц Хари. Това е нормално, според Джеймс, защото тя успя да отстои своята позиция и идентичност като самостоятелна личност от кралския двор, пише Hello.

Снимка 403210

Източник: iStock

Докато за Меган това е по-скоро признак на слабост, принц Хари изглежда като алфа мъжкар в нашите очи, закрилник на своята съпруга - точно какъвто се старае да бъде. Така че нищо чудно Маркъл да продължава, от време на време, да държи съпруга си с две ръце - не толкова за подкрепа, колкото за да може той да изпъкне.