В последните дни и седмици слушаме непрестанно за враждата между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън. И се питаме как възникна тя, като двете винаги са изглеждали като първия приятелки.

Разбира се, усмивките за пред фотографите не казват цялата истина за отношенията им, затова списание People се заема да внесе малко повече яснота. Двете херцогини са на корицата на новия брой на изданието, а вътре откриваме един интересен анализ за предполагаемата война, която се е разразила в двореца Кенсингтън.

Меган и Кейт може да са известни най-вече като съпруги на мъжете си, но те са и самостоятелни дами, които имат свое мнение и виждане за живота. Мидълтън поде промяната в кралския двор, а сега Маркъл е приела присърце да я довърши. Един вид, правилата не са това, което бяха, херцогините - също.

Двете модерни дами, които попадат в съвременния живот в кралския такъв, напълно разбираемо искат да бъдат забелязани, да бъдат значими и, по някакъв начин, да окажат своето влияние. Всяка - по своя си начин.

Меган е бивша актриса, за чийто личен живот се носят митове и легенди. Вероятно тя ще успее да укроти принц Хари, но дали ще направи същото и със себе си? Източници от двореца споделят, че най-трудното е да работят с Меган и да угодят на нейните амбиции.

Снимка 342898

Източник: GettyImages

Не може да пропуснем и факта, че Маркъл е първата американка, която се омъжва за представител на кралския двор от 1937 г. Според някои, културните различия също отдалечават Меган от Кейт. Англичаните са известни със своята учтивост, а американците са свикнали да казват всичко, което мислят.

Тя все още търси своето място в кралския двор, докато Кейт отдавна го е намерила. Мидълтън просто поддържа образа на перфектната майка и съпруга и се подготвя за всеобщото одобрение, когато влезе в ролята на съпруга на краля на Великобритания.

Меган Маркъл, социалните мрежи и скандалите с Кейт Мидълтън

Защо Меган Маркъл си иска Facebook-a

Какво вбеси херцогинята

Двете с Меган са на различни стъпала, на различни нива и имат различни роли. Но на първо място са два силни характера, които имат толкова голям заряд, че се отблъскват, вместо да се привличат.