В последните дни името на Меган Маркъл се спряга най-вече в контекста на предполагаемото неразбирателство, възникнало между нея и Кейт Мидълтън. Бременната херцогиня на Съсекс също така бе заклеймена като жена с доста труден характер, която се държи отвратително с обслужващия персонал.

И в така създалата се ситуация, в която Меган е атакувана ежедневно и от всички страни, тя не може да отговори на критиките по свой адрес. Няма как да даде публично изявление, не може да пише до медиите, нищо... Може само да се усмихва, сякаш нищо не е станало. И това никак не й харесва.

Снимка 395305

Източник: GettyImages

Маркъл не е свикнала да мълчи, а невъзможността да изрази своето мнение и да сподели истината за отношенията си с Кейт я прави наистина гневна. И в този момент много й липсват социалните мрежи, разкриват източници от двореца, цитирани от Daily Mail.

Меган трябваше да изтрие профилите си във Facebook, Twitter и Instagram след като стана годеница на принц Хари. И така най-прекият й канал за комуникация и изразяване на лично мнение бе прекъснат.

Според нея, някои от правилата на кралския двор са доста нелиберални, и това е сред тях. С невъзможността да изрази лично мнение е посегнато на независимостта на херцогинята.

Меган Маркъл, класацията за Човек на годината на Time и нейното място в нея

Заслужава ли Меган Маркъл да е Човек на годината

Размисли и страсти за херцогинята

А принц Хари също е потърпевш от цялото това напрежение. Той също е в неизгодна позиция, защото не може публично да защити съпругата си от всички нападки, въпреки че със сигурност много му се иска.