В последно време научаваме все повече за трудния характер на Меган Маркъл. Дали от бременността и хормоните или по други причини, херцогинята все по-често си позволява да нарушава кралския протокол. С две думи - прави каквото си иска.

Последният пример в подкрепа на това твърдение е неочакваната поява на Меган на Британските модни награди в понеделник, 10 декември. Никой не знаеше, че бременната херцогиня ще излезе на сцената, за да връчи награда на жената, която създаде булчинската й рокля - артистичния директор на Guivenchy Клеър Келър.

Но тази награда и всичко друго, случило се на сцената онази вечер, остана на заден план, когато Маркъл се появи в целия си блясък с дълга, черна рокля с едно голо рамо, очертаваща бременните й извивки.

Херцогинята също доста се постара всички да им обърнат достатъчно внимание, като не спря да гали доста наедрелия си корем. Видимо е, че е повече от горда с бъдещия кралски наследник, който носи в утробата си. Но дали заради него ще й бъде опростено подреното погазване на протокола?

Както се знае от доста време, дамите в британския кралски двор не могат да се обличат и гримират както си искат, а както кралицата каже. За късите поли и дълбоките деколтета ясно, но и яркият грим не е никак на почит, дори е забранен. Същото важи и за маникюра в ярки цветове, който се приема за вулгарен.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и драмата с кралската прислуга

Когато Меган Маркъл си покаже рогата

И това ядоса Кейт Мидълтън

Досега Маркъл винаги спазваше това правило и я виждахме все с лак в телесен цвят. Но когато изгря в целия си блясък на сцената на модните награди нямаше как да не забележим и доста тъмния й маникюр, пише Daily Mail.

На нас това модно прегрешение може да не си се струва голяма работа, но всъшност е, защото Маркъл се поставя все повече в позицията на бунтовник срещу остарелия кралски протокол и ни е все по-интересно какъв ще е следващият й неочакван ход.