Свикнали сме да я виждаме все мила, усмихната и излъчваща благородие, характерно за кралските особи. Но само до преди година-две Меган Маркъл бе просто една от звездите на световния небосклон, а сега е омъжена за принц, чака детето от него и с гордост носи титлата херцогиня. А дали този развой на събитията не я е главозамаял?

Наскоро една от дългогодишните й помощнички (която напусна работа при Джордж и Амал Клуни, за да й бъде дясна ръка), реши, че цялото това напрежение й идва в повече и се сбогува с херцогинята. Сега още една дама, наета да помага в ежедневните дела на Маркъл, се отказа от тази позиция и разкри малко повече за причините си.

Саманта Коен е постигнала договорка да напусне своята позиция след раждането на новото кралско бебе през пролетта на 2019 г. Точно когато Маркъл ще има нужда от най-много помощ. Но явно ще трябва да я търси на друго място.

Снимка 394416

Източник: GettyImages

А Саманта бе част от антуража на кралския двор цели 17 години, но когато на плещите й дойде задачата да обгрижва Меган, здравият разум я посъветва да смени местоработата.

Според източници от двореца, цитирани от The Sun, Меган е наричана Трудната херцогиня - заради кофти характера си. А наскоро Кейт Мидълтън е посъветвала Маркъл да не предава хората от своя екип, защото така не си прави услуга.

На съпругата на принц Уилям никак не й харесва как бившата актриса се държи с персонала в двореца Кенсингтън и неведнъж го е изразявала на глас. Ето как този факт става още една възможна причина Хари и Меган да се преместят да живеят отделно от Уилям и Кейт.

Снимка 394468

Източник: GettyImages

Сега на херцогинята на Съсекс вече й се носи славата на работодател-диктатор, който тормози своите помощници с безкрайните си прищявки, някои от тях буквално неосъществими, други - доста налудничави, а трети - изпратени като строги мейли в пет часа сутринта или директно събуждане по първи петли.

Към Меган и нейните прищявки се подхожда със завидно снизхождение и търпение, защото все още не е научила кралския протокол, а и е бременна и трудно човек може да й се сърди.

Меган Маркъл, семейство Мидълтън и едно благотворително събитие

Когато Меган срещна семейство Мидълтън

Една неочаквана комбинация

Но явно и самата тя се възползва от тази ситуация и си позволява много повече, отколкото би трябва. И накрая нищо чудно никой да не иска да й бъде от помощ...