С минало на звезда от тв сериал и настояще и бъдеще на херцогиня, Меган Маркъл не може да си позволи да не бъде бляскава и перфектна във всеки един момент. Дори когато никак не й е до това. Дори кога изпитва обичайните за една бременна неразположения.

Но и Меган си има своите малки тайни, които й помагат бързо и лесно да се приведе в бляскав вид и да събере погледите на поредното събитие. Добре знаем, че херцогинята не си пада по тежкия грим и предпочита натуралната визия. Със сигурност сме забелязали и че лицето и тялото й са толкова сияни, че направо ще ни заслепят.

Снимка 387276

Източник: GettyImages

Е, как постига Маркъл този ефект? Много лесно - с хайлайтъри. Така актуалните напоследък продукти от декоративната козметика придават на кожата естествен блясък и здрав вид.

Херцогинята предпочита тях за лицето, а на раменете, които често са на показ, както и над гърдите, нанася озаряващи продукти или такива с блестящи частици, пише Daily Mail.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и едни бляскави обеци

Скритото послание в бижутата на Меган и Кейт

Диаманти и още нещо

Ако искаме и ние да заблестим като Меган, по-добре да използваме кремообразен хайлайтър, а не под формата на пудра. Подчертаваме веждите, малко опушен грим на очите и нежно, розово червило. За тялото можем да заложим на олио със златни частици например.