Снощи, 14 ноември, в резиденцията Clarence House се проведе тържествен прием по случай 70-годишния юбилей на принц Чарлз. Но най-чаканите и коментирани гости на събитието безспорно са синовете на рожденика Хари и Уилям и техните съпруги.

Официални снимки от празненството все още няма, а и може да не дочакаме такива, защото поводът е личен. Но от кадрите, заснети от пристигането на двете млади кралски семейства, може веднага да си намерим тема за дискусия.

Тя, без особена изненада, е свързана с Меган Маркъл и Кейт Мидълтън. Двете се появиха една след друга в резиденцията в компанията на своите съпрузи. А един бърз поглед към тях на предната седалка в колите подсказва, че едната май пак е преписвала от другата. Или пък приликите са напълно целенасочени?

Херцогините на Кеймбридж и Съсекс избраха елегантни кокове за специалния случай. На фона на тази прическа още по-добре изпъкват страхотните обеци, които веднага ни се набиха на очи.

Но най-интересното в случая е друго - и Меган, и Кейт носят бижута, които са взети назаем от кралица Елизабет Втора. Не че двете си нямат достатъчно, но тези са знак на уважение и имат сантиментална стойност. И юбилеят на принц Чарлз е страхотен повод да се изфукат с тях. Е, желаният ефект определено беше постигнат. 

Другото, което е общо между обеците на Мидълтън и Маркъл, е, че са декорирани с много и големи скъпоценни камъни. На първо място - диаманти. За цената им можем само да предполагаме, но сме сигурни, че сме виждали херцогините и преди със същите бижута, пише Express.

Принц Чарлз, един юбилей и една фотосесия с Уилям, Хари, Меган Маркъл и Кейт Мидълтън

Всички обичат Чарлз

Един рожден ден. Две снимки

Явно са им от любимите, а и явно трябва да свикваме да ги виждаме със сходна визия. Не можем да им се сърдим, защото изглеждат страхотно.