Принц Хари и Меган Маркъл сключиха брак на 19 май 2018 г. и още тогава показаха, че си имат свои планове, които не са свързани изцяло с тези на британското кралско семейство.

Принц Хари, Меган Маркъл и сделката за подкаст, която сключиха със Spotify

Откъде Хари и Меган ще приберат още милиони

Вече няма да ни липсват

Така, след като си стиснаха ръцете със Spotify, от името на компанията си Archewell Audio обещаха редовно да пускат подкасти, които да "вдигат и забавляват публиката по целия свят".

Но, според нас, ни подготвят още изненади, или по-скоро - Меган, която май ще се окаже скрит талант. Ето и защо.

Когато двамата с принц Хари подават заявление до Службата за патенти и търговски марки на САЩ по отношение на Archewell, в една от клаузите с дейности, които ще се извършват, се споменава изрично писането на книги и статии.

Именно по този повод от Bang Showbiz се свързват с източник, който да разкаже малко повече за плановете им. Той споделя, че "Меган има известен опит като писател и преди да се запознае с Хари е имала популярен блог, наречен The Tig".

И макар публикациите в него да са предимно за здраве, храна и мода, същият източник уточнява още, че: "Художествената литература е нещото, в което тя винаги е искала да се пробва."

И добавя: "Ако Меган, все пак, напише своя книга, тя ще следва стъпките на свекър си, принц Чарлз, който е автор на детската книжка The Old Man Of Lochnagar, и на Сара Фъргюсън, която е автор на поредицата Budgie The Little Helicopter."

Звучи интересно. Ще видим, или по-скоро ще прочетем.