Няколко месеца след преместването си в САЩ, принц Хари и Меган Мaркъл направиха първия си голям удар на американска земя, подписвайки милионен договор със стрийминг платформата Netflix.

Меган Маркъл, договорът с Netflix и ще се върне ли херцогинята на Съсекс към актьорството

Връща ли се Меган към актьорството

Изненадите, които да очакваме

Той им даде финансова свобода и възможността да изплатят дълговете си към данъкоплатците заради ремонта на Frogmore Cottage. Лиши ги обаче от правото на глас за сериала The Crown, който е продукция именно на бъдещите има работодатели. Все още не е ясно какво ще роди тази сделка, но вече знаем и за още едно бъдещо начинание на херцога и херцогинята на Съсекс.

Според BBC, двамата са подписали договор с платформата Spotify за продуциране и водене на подкастове. А по-интересното е, че договорката е сключена от името на тяхната собствена продуцентска компания Archewell Audio.

Досега знаехме за съществуването единствено на благотворителна организация, но явно Хари и Меган действат бързо и разрастват дейността си. А под каква сума са се подписали за новия си проект, все още не е ясно.

В кратък трейлър, който бе разпространен тази седмица, херцогът и херцогинята обещават техните продукции да представят различни перспективи и гласове, които вероятно не сме чували досега, както и да ни срещнат със "страхотни хора".

Принц Хари, Меган Маркъл и наградите, с които ще конкурират кралица Елизабет Втора

Хари и Меган стават конкуренция на кралицата

Да не останат по-назад

Очаква се първият подкаст да бъде излъчен по празниците и да е свързан тематично с тях. Ще се засегне и всичко случило се през 2020 г., както и изводите, и позитивите, които можем да си извадим от него.