Преди около половин година бяхме изненадани от новината, че Меган Фокс и Machine Gun Kelly са най-новата звездна двойка. Впоследствие разбрахме, че искрата помежду им е пламнала на снимачната площадка на филма Midnight in the Switchgrass, в който си партнират.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly, UN/DN LAQR и поредната им провокация

Поредната провокация на Меган Фокс и Machine Gun Kelly

По-свързани от всякога

Премиерата на криминалния трилър бе през юни, а влюбените продължават да ни разкриват интересни подробности за началото на връзката си. При участието си в The Drew Barrymore Show музикантът призна, че се е съгласил да участва във филма само заради Фокс.

Machine Gun Kelly разкрива, че всички са го мотивирали с това, че ще има сцени със секси актрисата и той просто е нямало как да изпусне тази възможност. А когато двамата са се срещнали на снимачната площадка, химията помежду им е свършила останалото.

Музикантът казва, че е имал предчувствие за Меган и то и този път не го е подвело, за което е много благодарен, цитират го от Seventeen.

Оказва се, че шестото му чувство е наистина доста силно развито, защото е и предполагал, че Фокс ще го покани на обяд. И съвсем скоро след като тази мисъл е минала през главата му, човек от екипа на продукцията е отишъл при него да му каже, че тя наистина го кани в своята каравана.

Machine Gun Kelly, Меган Фокс и как се е нанаранил с нож, за да я впечатли

Как Machine Gun Kelly е пострадал, опитвайки се да впечатли Меган Фокс

Кой ли не би го направил

Когато двамата се срещат, тя го пита как се чувства. А той лаконично отговаря, че е "изгубен". Тогава тя му е отвръща: "Нека тогава те намерим", с което тотално го е пленила.