Меган Фокс и Machine Gun Kelly бързо се превърнаха в една от най-интересните светски двойки и в това няма нищо изненадващо. Двамата определено знаят как да провокират, а голотата и нестандартният начин на обличане лесно ги открояват от останалите.

Machine Gun Kelly, Меган Фокс и как се е нанаранил с нож, за да я впечатли

Как Machine Gun Kelly е пострадал, опитвайки се да впечатли Меган Фокс

Кой ли не би го направил

През изминалия уикенд актрисата и музикантът се появиха отново заедно на червения килим. Те присъстваха на звездно парти в Западен Холивуд, организирано за представянето на марката лак за нокти на Machine Gun Kelly - UN/DN LAQR.

Може дa ни изглежда като нестандартна бизнес стратегия от мъж, но музикантът е известен със своята страст към лакираните нокти, която сега ще превърне в нещо повече. А и си има перфектния партньор в начинанието.

Двамата с Фокс не само умело бяха комбинирали тоалетите си, но и бяха с еднакъв розов лак за нокти. И не пропуснаха да демонстрират колко свързани са един към друг - буквално, чрез тънка верижка, захваната за кутретата им. Така влюбените не се отделяха на повече от няколко сантиметра един от друг, което не им е никакъв проблем - дори напротив.

А Machine Gun Kelly разкри в социалните мрежи, че е подготвял своята марка лакове за нокти в продължение на година. И сега стана вторият известен музикант след Хари Стайлс, който се реши на тази крачка.